fbpx

Dagmarinkujan tyylikkäät ja harkitut yksityiskohdat


Mitä saadaan kun yhdistetään Glik LKV Kiinteistövälityksen upea myyntikohde, POF Groupin suvereenit sisustamisen ammattilaiset ja Giitun tyylikkäät tuotteet? Yhteenvedon tästä kokonaisuudesta POF:n blogiin kirjoitti Keltainen talo rannalla -bloggaaja ja me Giitulla valitsimme teille parhaat palat!

“Tilassa kannattaa yhdistää erilaisia valaisintyyppejä; lattia-, pöytä- ja kattovalaisimia hyvän ja asianmukaisen valaistuksen varmistamiseksi. Valitsemalla väreiltään, materiaaliltaan ja muodoiltaan samanlaiset valaisimet ja varjostimet, luodaan tilaan harmoniaa ja selkeyttä.

Samaa periaatetta kannattaa käyttää myös kalusteita ja sisustuksen yksityiskohtia valitessa.”

”Tilan niukka materiaali- ja värimaailma saa potkua ja mielenkiintoa tarkoin valituista olohuoneen sisustuksen eri elementeistä –tehosteväreistä, mielenkiintoisista huonekaluista, poikkeavista materiaalivalinnoista ja erilaisista pintamateriaaleista.”

”Olohuoneessa katseeni kiinnittyi tietenkin syliinsä houkuttavaan ja tyylikkääseen nahalla päällystettyyn Uer-sohvaan – onhan se sijoitettu näyttävästi keskelle tilaa. Kaveriksi sille on valittu kevyet ja kauniit puiset Bernard-pikkutuolit, joita on helppo ja kätevä siirrellä tarvittaessa.”

”Olohuoneen tyylikkäillä ja harkituilla yksityiskohdilla sisustuksesta ja sisätiloista muodostuu tasapainoinen kokonaisuus. Väreillä tuodaan tilaan näyttävyyttä ja mielenkiintoa, varsinkin yksivärisissä tiloissa niistä muodostuu tilan katseenvangitsijoita ja tunnelmaluojia, kuten tässäkin tilassa.”

”Ruokailutilassa on teollishenkiset ja keveät Hyke-tuolit yhdistetty pyöreän puisen pöydän kanssa, mikä tuo ilmettä ja kontrastia tilaan. Samanlaisia tuoleja kannattaa hankkia useampia – sijoita osa ruokailutilaan ja muutama kappale kodin muihin tiloihin, joista ne voi tarvittaessa ottaa käyttöön isommalle ruokailuporukalle.”

”Tarkka sisustaja valitsee myös kotinsa sisustus/tarve-esineet sopimaan kokonaisuuteen. Pienillä ideoilla ja oivalluksilla tuo tilaan yllätyksellisiä elementtejä. Puuteemaa on jatkettu kattauksessa käyttämällä leikkuualustoja lautasten alustoina.”

Sisustus ja alkuperäinen blogi: POF Group oy

Kohdetta välittää: Kiinteistönvälitys Glik Oy LKV

Teksti: Tarja Kankaanpää-Salonen, Keltainen talo rannalla

Kuvat: Aalto Photography

TAKAISIN BLOGI LISTAUKSEEN

Patinamittarin symboli on suurennuslasi.

  1. symboli tarkoittaa tuotteen olevan arvioitu hyväkuntoiseksi ja on lähinnä pölyyntynyt tai naarmuuntunut hieman.
  2. symbolia on annettu tuotteelle, joka on arvioitu olevan hieman likainen tai saanut kuljetuksissa naarmuja, jotka ovat helposti havaittavissa.
  3. Symbolia annetaan tuotteelle joka on selvästi naarmuuntunut tai likainen.