fbpx

Sisustusverkkokauppa Giitu palvelee laajaa kirjoa erilaisia kuluttaja- sekä yritysasiakkaita. Sisustusverkkokaupan taustalla toimiva Piece of Furniture (POF) on tehnyt jo pitkään uraauurtavaa työtä uudiskohteiden mallikalustamisessa yhteistyössä rakennusliikkeiden kanssa — syksyllä 2006 tehtiin ensimmäinen mallikalustus uudisasuntoon Tampereen keskustassa, josta pitkäjänteisellä työllä, yrittämisellä ja asiakkaiden vakuuttamisella nousimme alan edelläkävijäksi. Kalustamisen rinnalle nousi kuitenkin ajan kuluessa tarve omalle sisustusverkkokaupalle, joka voisi tarjota sisustusalan ammattilaisten valitsemia kalusteita ja sisustustekstiilejä asuntojen stailauksen lisäksi myös jokaiseen suomalaiseen kotiin.

Vuonna 2012 malliasuntojen sisustaminen alkoi nousta alalla vakiintuneeksi tavaksi, mikä tarjosi POF:lle mahdollisuuden uuteen kasvuun. Uudiskohteiden myynti kun on rakennusliikkeille helpompaa, kun asuntoesittelyssä ei tarvitse myydä tyhjiä asuntoja ilman kalusteiden ja tekstiilien luomaa tunnelmaa. Myynti siis helpottuu ja nopeutuu huomattavasti, kun asuntoon on luotu kodinomaista tunnelmaa ammattilaistemme avulla.

Tämän jälkeen olemmekin palvelleet rakennusliikkeitä aina niin hyvin kuin se on mahdollista, jonka vuoksi teemmekin jo tänä päivänä sisustuksia lähes koko Suomessa. POF sisustustiimien toimipisteet sijaitsevat nyt pääkaupunkiseudulla ja Tampereella, mutta tiimimme tekevät kohteita myös Oulun ja Kuopion korkeudella.

POF käyttää sisustamisessa omaksi ostettuja kalusteita ja jokainen kohde suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Asuntokohteet tehdäänkin aina niin houkutteleviksi, että saamme usein kyselyitä sisustuksissa käytetyistä kalusteista ja muista sisustustuotteista.

Ja juuri tätä tarvetta vastaamaan rakennettiin sisustusverkkokauppa.

Sisustusverkkokauppa Giitu rakentui malliasuntojen stailauksen seurauksena. Sisustusverkkokauppa Giitu tarjoaa kaikki kodin sisustamiseen tarvittavat kalusteet ja sisustustekstiilit.

Ammattilaisten valitsemia sisustustuotteita ja kalusteita

20.8.2019 avasimme Giitu sisustusverkkokaupan. Verkkokaupan valikoima koostuu erilaisista sisustustuotteista ja kalusteista, joita käytämme myös asuntokohteiden mallikalustamisessa. Tuotteet valitaan tarkkaan ammattilaistemme toimesta, jolloin voimme olla varmoja niiden ajanmukaisuudesta sekä sopivuudesta erilaisiin sisustamisen tarpeisiin. Lisäämme jatkuvalla tahdilla myös uusia tuotteita sisustusverkkokaupan jo olemassa olevaan tuotevalikoimaan.

Blogissamme haluamme tarjota jokaisen kodin sisustukseen sopivia sisustustusideoita ja suunnittelijoidemme esiin nostamia, parhaita tuotevinkkejä. Blogikirjoituksissa on usein myös mukana vieraskynäkirjoittajia.

Tutustu sisustusverkkokaupan uniikkiin valikoimaan

Tutustu siis sisustusverkkokaupan laajaan ja uniikkiin valikoimaan ja löydä aina omaan kotiisi sopivat sisustustuotteet. Voit myös tarvittaessa kysyä meiltä neuvoa kodin sisustukseen liittyvissä pulmissa.

P.S. Seuraathan meitä Instagramissa ja Facebookissa äläkä unohda tilata uutiskirjettämme. Se onnistuu helposti sivun alareunasta.

 

Tervetuloa ostoksille

Patinamittarin symboli on suurennuslasi.

  1. symboli tarkoittaa tuotteen olevan arvioitu hyväkuntoiseksi ja on lähinnä pölyyntynyt tai naarmuuntunut hieman.
  2. symbolia on annettu tuotteelle, joka on arvioitu olevan hieman likainen tai saanut kuljetuksissa naarmuja, jotka ovat helposti havaittavissa.
  3. Symbolia annetaan tuotteelle joka on selvästi naarmuuntunut tai likainen.