fbpx

Industrial-henkinen ompelijan koti


Uusimpaan katalogikohteeseen tutustui tällä kertaa Keltainen talo rannalla blogin kirjoittaja Tarja Kankaanpää-Salonen. Tervetuloa tutustumaan Ranta-Tampellan industrial kotiin!

”Tähän kotiin sisäänastuessa ensimmäisenä yllätti tietysti värikäs sisustus ja katse kiinnittyi heti herkullisen väriseen sametilla päällystettyyn tyylikkääseen Uer-sohvaan, jolle on kerätty vielä kasa värikkäitä tyynyjä tuomaan lisäilmettä. Kiinnostavalla taulusommitelmalla, mallinukella ja Circles sohva- ja sivupöydillä on tuotu tilaan lisäksi persoonallista ilmettä.”

”Trenditietoinen sisustaja yhdistää sisustuksessaan erilaisia materiaaleja keskenään – samettia, silkkiä, puuvillaa, puuta, metallia ja nahkaa – juuri kuten tätä olohuonetta sisustettaessa on tehty.”

”Keveä yleisilme syntyy huonekaluvalinnoilla – metalliset ja sirot huonekalut ruokailutilassa, mustat Grid-pinnatuolit ja musta ruokapöytä, ovat sopivan keveitä ja kokoisia tilaan.”

”Mustaa löytyy myös sisustusesineistä. Värien käyttö nk. punaisena lankana luo tasapainoisen ilmeen tilaan ja yhdistää erilaiset kalusteet ja tilat toisiinsa.”

”Makuuhuoneeseen on pedattu kutsuva vuode Lakeus-runkopatjalle. Kodin värimaailma jatkuu makuuhuoneen puolella.”

”Torkkupeitot ja tyynyt takaavat mukavat lepohetket sängyssä, mutta ne tuovat myös tyyliä ja tunnelmaa tilaan.”

”Tämän koti on sisustettu Giitu-sisustusnettikaupasta löytyvillä huonekaluilla ja sisustustavaroilla.”

Sisustus ja alkuperäinen blogi: POF Group Oy

Teksti: Tarja Kankaanpää-Salonen, Keltainen talo rannalla

TAKAISIN BLOGI LISTAUKSEEN

Patinamittarin symboli on suurennuslasi.

  1. symboli tarkoittaa tuotteen olevan arvioitu hyväkuntoiseksi ja on lähinnä pölyyntynyt tai naarmuuntunut hieman.
  2. symbolia on annettu tuotteelle, joka on arvioitu olevan hieman likainen tai saanut kuljetuksissa naarmuja, jotka ovat helposti havaittavissa.
  3. Symbolia annetaan tuotteelle joka on selvästi naarmuuntunut tai likainen.