fbpx

KOTONA saapuu taas, ole valmiina


Kotona saapuu taas, oletko valmis? Kun maailma ympärillä muuttuu on viihtyisän kodin sisustaminen meille kaikille tärkeää. Tarvitset mukavan sohvan, kun vetäydyt rentoutumaan tv:n ääreen katsomaan lempisarjoja, on se Suurin Pudottaja, Masterchef, tai vaikkapa Huvila & Huussi. Lue lempikirjoja tai syvenny kuuntelemaan äänikirjoja. Ummista silmäsi hetkeksi, kaiken saat itsellesi!

VIIHDY OLOHUONEESSA

Uer sohva on ylellinen sohva, jonka tyynyjen pehmusteista löytyy höyhentä. Sohvan kankaana on aina muodikas Napoli samettikangas, josta voit valita upeita sävyjä. Tee itselle pesä ihastuttavilla Eightmoodin tyynyillä ja torkkupeitolla. Metropolitan koristetyynyn sininen pohjaväri sopii täydellisesti sohvan sinisen sohvan sävyyn ja kultainen kuvio tuo voimaa, sekä mahdollisuuksia lisätä ripauksen kultaisia sisustuselementtejä. Bars kori toimii myös lehtien säilyttämiselle. Media tasoksi tv:lle sopii kuultovalkoinen Gjerde senkki ja kaveriksi Beian sarjan sohva- ja sarjapöydät. Materiaali on kuultovalkoiseksi käsiteltyä ajatonta tammea. Tammen tunnusomaiset voimakkaammat puunsyyt yhdistyvät kokonaisuudessa näyttävänä luonnonmateriaalina. Voimaa saat mustista rottinkisista Trip valaisimista. Valaisimet luovat tilaan mukavia hämyisiä varjoja ja luot epäsuoraa tunnelmallista valoa! Cueron klassikkotuolit Polo värisellä nahalla on aivan täydellinen lepotuoli ja sen kaveriksi pitää lisätä aina lampaantalja. Talja on lämmin lisä nahkaiselle laatutuolille. Matoksi valitiin tähän kokonaisuuteen Sommar juuttimatto, joka sopii moneen tilaan. Matosta on saatavilla eri kokoja. Yleinen valinta on 160×230 ja on juuri sopiva Uer sohvan kanssa. Vaikka kyseessä on juuttimatto, sopii se loistavasti Boho kotiin.

Boho kodissa käytetään runsaasti kasveja. Ihanne varmasti meille kaikille olisi käyttää aitoja kasveja. Joskus kuitenkin on tarpeellista korvata vihreä tekokasveilla ja tähän tarpeeseen saat kaupastamme hyviä vaihtoehtoja. Vilkaise kaikki vihreämme tästä! Strelitzia kolibrikukka on kooltaan riittävän suuri jo yksinkin, mutta paljon kanssa pärjää aina 🙂

KEITTIÖSSÄ

Ohjelmien välissä on ruokailutilassa mukava istahtaa Skien tuolille nauttimaan Beian ruokapöydän ääreen iltaherkkuja. Molempien materiaali on tammea, joka toimii hyvin ja kestää keittiön kalusteissa.

Rouhean kattauksen luot Maku sarjan Robuste lautasilla ja mustilla ruokailuvälineillä. Salaattiottimet täydentävät kattausta. Esillepanoissa toimivat erikokoiset leikkuulaudat ja niitä käytetään myös suoraan uunikuumien annospannujen alustoina!

Kultaisen mausteen kattaukseen tuo Rim lasit. Korkeajalkaiset viini ja shampanjalasit sopivat täydellisesti juhlavaan kattaukseen. Bling bling! Rim sarjan kanssa sopii aterimiksi Eightmoodin Matera sarja, mikäli haluat lisätä jo olohuoneesta jatkuvaa kullan metallisia sävyjä.

Ruokapöydän päälle voit jatkaa hieman Boho tyylistä jatkoa Trip valaisimella ja mikäsi asuntosi keittiön ja olohuone on ns. open concept on kokonaisuus jo hallussa.

Ison ruokapöydän alle voi laittaa kaksi 140×200 kokoista mattoa rinnakkain, jolloin tuoleille jää sopivasti tilaa. Pöydän alle riittää myös normaali iso keskilattia koko 160×230. Matoksi valikoitui tähän kokonaisuuteen Fanni K Luoto matot jotka ovat villaa nahkasomistein. Villa matto on materiaali jonka uskaltaa valita myös kulutusta vaativaan paikkaan.

Luonnonmateriaaleja, voimakkaita sävyjä, kylmää metallia ja rouheita pintoja. Näin ollaan saatu Skandinaavinen bling bling Boho aikaan!

SAUNAN RAIKKAANA KOHTI…

”Kun soivat kiukaan mustat urut, unohtuvat arjen surut” Rento meininki ja kunnon kylpytuotteet takaavat miellyttävän nautinnon.

Rento sarjasta löytyvät teräksestä valmistetut saunasanko ja pidemmällä varrella varustettu saunakauha. Kesän tunnelmaa saadaan koivuisella löylytuoksulla tai saunavastalla. Jos et vieroksu pientä roskaamista, niin liota vastaa lämpimässä vedessä ja löylyttele samalla vedellä! Saunanlauteille istuu mustat Rento Pino laudeliinat ja kodin yhtenäisyys jatkuu meille melkein pyhimpään rentoutumisen tilaan! Ota saunaan mukaan myös pellavafroteinen pesukinnas, korvaa hyvin vastomisen ja pintaverenkierto tykkää!

Olemme valinneet Möve sarjan mallistoomme puhtaasti ylellisyyden vuoksi. Möve Eden luonnonsävyiset kylpytakki ja pyyhkeet ovat laadukkaita materiaaleiltaan ja on malliltaan unisex. Nämä ovat hyviä lahjaideoita eivätkä jää käyttämättömiksi. Yhtenäiseen kokonaisuuteen sopii kestävät kylpyhuoneenmatot.

Kylpyhuoneen kylmiä materiaaleja voit pehmentää Teakkisilla tarvikkeilla. Materiaali kestää kosteutta ja oikein hoidettuina kestävät pitkään!

Näillä eväillä KOTONA selvitään yli

#Giitustakotiin®

Meille Giitussa on tärkeää kauniit ja yksilölliset tilat. Valikoimastamme löydät uusimpia, trendikkäitä, ajankohtaisia tuotteita sekä Blogista yksilöllisiä sisustusvinkkejä. Giitun tuotevalintojen takana ovat ammattisisustajat ja he ovat valinneet tuotteet kodin viihtyvyyttä ja tyylikkyyttä silmällä pitäen. Giitu on sisustamisesta kiinnostuneiden kohtaamispaikka.

Kaupan etusivulle

Patinamittarin symboli on suurennuslasi.

  1. symboli tarkoittaa tuotteen olevan arvioitu hyväkuntoiseksi ja on lähinnä pölyyntynyt tai naarmuuntunut hieman.
  2. symbolia on annettu tuotteelle, joka on arvioitu olevan hieman likainen tai saanut kuljetuksissa naarmuja, jotka ovat helposti havaittavissa.
  3. Symbolia annetaan tuotteelle joka on selvästi naarmuuntunut tai likainen.