fbpx

Lisää väriä ja iloa parvekkeelle!


Keltainen kahvipannu bloggaaja Pauliina pääsi tutustumaan Nardin kesäkalusteisiimme. Lue Pauliinan ideat ja vinkit kesäparvekkeelle!

”Giitun verkkokauppa on täynnä toinen toistaan herkullisemman värisiä ulkokalusteita. Uudet upeat tuolimme ovat Italialaisen Nardin valmistamia ja ne ovat materiaaliltaan täysin kierrätettäviä, pinottavia ja erittäin helppohoitoisia. Täytyy myöntää, että tuolit ihastuttivat minut ensin ulkonäöllään, mutta onhan niissä myös ihan mielettömän hyvä ja rento istua.”

”Giitusta löytyy monia kauniita värivaihtoehtoja näihin kauniisiin istuinpehmusteisiin.  Tykkään itse kovasti leikitellä erilaisilla väri ja materiaali yhdistelmillä, kaiken ei aina tarvitse olla samaa sarjaa. Parvekkeesta saa luotua mielenkiintoisemman kun kokoaa erilaisia kalusteita yhteen. Vanhatkin kalusteet näyttävät helposti ihan uudelta, kun niitä hiukan ehostaa ja hankkii vaikka vanhan puutarhasohvan kaveriksi pari uutta nojatuolia.”

”Giitun verkkokaupasta olisi löytynyt meidän parvekkeelle tuolien lisäksi vaikka mitä muutakin ihanaa, kuten Nardi-sarjan keltainen sohva, luonnonläheinen juuttimatto, kauniita tyynynpäällisiä, kevyt sivupöytä ja erityisesti ihastuin mustaan kolmikerroksiseen kukkatelineeseen. Tälläiset telineet millä kasveja saa laitettua eri kerroksiin, ovat minusta aivan mahtavia. Kerrostamalla saa tehtyä helposti näyttäviä asetelmia kasveista.”

”Vinkit toimivan ja kauniin parvekkeen sisustamiseen:

  • Mieti mihin tarkoitukseen tilaa käytetään ja valitse kalusteet sen mukaan. 
  • Pienelle parvekkeelle kannattaa valita kokoontaittuvia ja helposti siirreltäviä kevyitä kalusteita. Isommalle parvekkeelle sen sijaan voi tehdä eritarkoitukseen sopivia tiloja, joita voi jakaa vaikka verhojen, sermien tai istutusten avulla. 
  • Tyynyillä, matoilla ja huovilla saa helposti luotua pehmeyttä ja viihtyvyyttä.
  • Tunnelmallista valaistusta kannattaa miettiä, elokuisissa illoissa on ihanaa nauttia lyhtyjen ja valosarjojen tuomasta tunnelmasta. 
  • Kukat ja kasvit kannattaa valita sen mukaan, kuinka valoisa parveke on. Siten niitä on helpompi hoitaa ja ne kestävät hyvin koko kesän.” 

Parveke ja alkuperäinen blogi: Pauliina Pitkänen, Keltainen kahvipannu

POF Group blogi: POF Blogi

TAKAISIN BLOGI LISTAUKSEEN

Patinamittarin symboli on suurennuslasi.

  1. symboli tarkoittaa tuotteen olevan arvioitu hyväkuntoiseksi ja on lähinnä pölyyntynyt tai naarmuuntunut hieman.
  2. symbolia on annettu tuotteelle, joka on arvioitu olevan hieman likainen tai saanut kuljetuksissa naarmuja, jotka ovat helposti havaittavissa.
  3. Symbolia annetaan tuotteelle joka on selvästi naarmuuntunut tai likainen.