fbpx

Mungon smaragdia ja messinkiä


Mungolife blogin kirjoittaja Anna tutustui Giitun valikoimaan ja valitsi lempparinsa lukijoilleen tutustuttavaksi.

”Smaragdinvihreä ja messinki yhdessä ovat käsittämättömän kaunis ja lämmin yhdistelmä. Kaikki jalokivivärit oikein nousevat oikeuksiinsa kultaan tai messinkiin yhdistettynä ja tämä tumma syvä vihreä on mun mielestä tällä hetkellä yksi upeimpia värejä. Siinä rinnalla ihanan kermaisen pehmeät yksityiskohdat ja puun lämmin fiilis nostavat nämä voimakkaat elementit entistä enemmän esille.”

”Mä en nyt saa mielestäni tuollaista tummaa samettista huonekalua olohuoneen keskipisteenä ja tuo petroolinvärinen simpukkamainen nojatuoli on tatuoinut itsensä verkkokalvoilleni. Nuo kultaiset korit ovat hyvin samantyyppiset kuin POFn Steniuksenkummulla käyttämä ihana aaltomainen kultainen lehtiteline, mutta tykkään näistä jopa enempi. Kori on monikäyttöinen ja menee niin lehtitelineenä kuin monena muunakin asiana.”

”Valikoimassa on niin ihania koristetyynyjä kuin maljakoitakin (tuo mun valkkaama hyvin samanlainen kuin meillä löytyvä saviruukku, josta saan aina kymmeniä kyselyjä) ja paljon piensisustusta tuomaan uutta fiilistä kotiin. ”

”Mä haluan nää kaikki. Pitäisi varmaan etsiä myös uusi aviomies, jos kiikuttaisin kotiin leopardikuosisen nahkaisen koristetyynyn, mutta onhan toi nyt ihan mielettömän kaunis!”

Teksti ja alkuperäinen blogi: Anna Pastak, Mungolife

POF Group: Hillityn elegantti Steniuksenkumpu

TAKAISIN BLOGI LISTAUKSEEN

Patinamittarin symboli on suurennuslasi.

  1. symboli tarkoittaa tuotteen olevan arvioitu hyväkuntoiseksi ja on lähinnä pölyyntynyt tai naarmuuntunut hieman.
  2. symbolia on annettu tuotteelle, joka on arvioitu olevan hieman likainen tai saanut kuljetuksissa naarmuja, jotka ovat helposti havaittavissa.
  3. Symbolia annetaan tuotteelle joka on selvästi naarmuuntunut tai likainen.