fbpx

Oma koti valkoisen valinnat


Oma koti valkoinen -blogin kirjoittaja Miia on valinnut Giitun valikoimasta suosikkinsa ja suunnitellut sisarensa olohuoneen näiden valintojen pohjalta.

Keräsimme yhteen kaikki Miian suosikit Sinulle helposti tutustuttavaksi. Miian tyylistä ja kirjoituksista on helppo inspiroitua!

Luonnonläheiset sävyt

”Luonnonläheiset ja pehmeät sävyt, kuten beige, hiekka, savi ja hunajaiset viljaiset värit tekevät vaaleasta kodista kotoisan ja kutsuvan. Yhdistämällä eri luonnonsävyjä keskenään syntyy sisustukseen särmikkyyttä ilman voimakkaita kontrasteja.”

Aitoutta, lämpöä ja rouheutta

”Beige, luonnonvalkoinen ja hunajainen ruskea herättävät sisustuksen eloon ilman suurta värikirjoa.”

Kauniita kokonaisuuksia

”Skandinaavisen sirolinjaisen sohvan rinnalle poimin GIITUn sisustusvalikoimasta upean Trip-valaisimen ja kokoelman kauniita koristetyynyjä, jotka sitovat mustajalkaisen sohvan ja muut kalusteet yhteen. ♥︎

GIITU.fi -sisustusverkkokaupan kattava tuotekokoelma koostuu alan ammattilaisten valikoimista sisustustuotteista, joita on helppo yhdistellä toisiinsa. Uusia tuotteita lisätään tasaiseen tahtiin ja erityislaatuista GIITU.fi-valikoimassa on tuotteiden sointuvuus toisiinsa – kauniiden kokonaisuuksien luominen ei ole koskaan ollut näin helppoa!”

”Scandinaavisen kaunis Uer-sohva”

”Upea UER-sohva, jonka sirot jalat tekevät sohvan ilmeestä kevyen ja ilmavan. Verhoilukankaaksi valitsin sohvaan hiekansävyisen greigen, eli harmaaseen taitavan beigen, jonka ympärille lähdin rakentamaan olohuoneen sisustuskokonaisuutta.”

Giitu: Oma koti valkoisen valinnat

Sisustus ja alkuperäinen blogi: Miia Salmi, Oma koti valkoinen

POF Group: Sisustusvinkit olohuoneeseen

TAKAISIN BLOGI LISTAUKSEEN

Patinamittarin symboli on suurennuslasi.

  1. symboli tarkoittaa tuotteen olevan arvioitu hyväkuntoiseksi ja on lähinnä pölyyntynyt tai naarmuuntunut hieman.
  2. symbolia on annettu tuotteelle, joka on arvioitu olevan hieman likainen tai saanut kuljetuksissa naarmuja, jotka ovat helposti havaittavissa.
  3. Symbolia annetaan tuotteelle joka on selvästi naarmuuntunut tai likainen.