fbpx

Ota joulu haltuun -selviytymisvinkit


Vuosi lähenee loppuaan ja jokainen meistä saa taputtaa itseään selkään; Hyvin se meni!

On ollut kaiken kaikkiaan poikkeuksellinen ja yllätyksellinen vuosi, jonka moni varmasti mielellään jo jättää taakseen, mutta ennen sitä vielä JOULU!

Poikkeuksellinen vuosi ehkä pakottaa tai jopa mahdollistaa erilaisen joulun vieton. Rajoitukset vaikuttavat varmasti tavalla tai toisella jokaisen joulun viettoon. Yksin vai yhdessä? Joulupukin kanssa vai ilman? Nyt on hyvä aika kyseenalaistaa vanhoja perinteitä, rakentaa uusia tai pitää vieläkin tiukemmin kiinni niistä tärkeistä perinteistä, kun kaikki muu on vähän nurinkurin.

House Doctor Irra & Virra pöytäliinat

Etsi inspiraatiota, rakenna tunnelmaa

Joulunvietto on monella tavoin paljon henkilökohtaisempi asia kuin moni ajatteleekaan. Suureen juhlaan sisältyy paljon suuria tunteita, stressiä ja iloa. Mistä sinä ammennat tänä vuonna joulufiiliksen? 

Netti pursuaa jouluisen sisustuksen ideoita; Pinterest, Facebook, Instagram. Kun keräät itseäsi miellyttävät kuvat kollaasiksi voit selkiyttää itsellesi tyylin, jota lähteä tavoittelemaan. Kollaasista on helpompi hahmottaa kokonaisuuksia ja tyylisuuntaa. 

Tai jos jättäisitkin sisustuslehtien keskiaukeaman kodin -tyylin tavoittelematta ja tekisit juuri niin kuin sinusta tuntuu hyvältä? Mikä puhuttelee juuri sinua? Onko se joku tietty esine vai yleinen tunnelma?

Giitun Uer sohvat

Värien riemua vai hillittyä kirjoa

Nykyisin on niin hyvin saatavilla erilaisia joulukoristeita, että joulun väriteema voi olla mikä vaan. Perinteisten vihreiden ja valkoisten kuusien lisäksi tarjolla on monen värisiä kuusia, valoilla ja ilman. Perinteisenkin joulun voi järjestää hillityillä väreillä, kun suosit sisustuksessa luonnonmateriaaleja ja lisäät joukkoon harkitusti punaista ja vihreää. Kun ei tarvitse miettiä sukulaisten mielipiteitä ja kommentteja voi väripaletti olla juuri niin räikeä ja runsas kun sinusta tuntuu hyvältä. Parhaimmillaan joulukoristeet korostavat kotisi parhaita puolia eivätkä hukuta sitä alleen.

Kultareunaiset Rim lasit

Persoonallinen joulu luodaan yksityiskohdilla

Persoonallisuus ja kodikkuus sisustuksessa syntyy mielenkiintoisilla ja ihastuttavilla yksityiskohdilla. Tänä vuonna kaupoissa näkyy paljon jenkkityylisiä koristeita, joissa enemmän on vähemmän. Jouluinen kuplavolkkari keskellä kattausta herättää varmasti keskustelua ja hauskoja muistoja. Kaikista arvokkain ja persoonallisin koriste voi olla se perintö pukki, jonka aikoinaan sait lapsuudenkodistasi tai ulkomaan matkalta tuotu kaunis tuoksukynttilä. Jouluisen tunnelman viimeistelet kynttilöillä, luonnonmateriaaleilla, tuoksuilla ja pehmeillä tekstiileillä. 

Joulukoristeet

Muista nauttia hetkestä

Vaikka suurten perhejuhlien menettäminen varmasti harmittaa monia, koitetaan löytää tästäkin ne positiiviset kultareunat ja keskitytään nauttimaan rennosta kotoilusta. Kun ei tarvitse stressata suurista ruoka määristä, vieraiden kestitsemisestä ja pitkien automatkojen aikatauluttamisesta voi keskittyä olennaiseen ja energiaa vapautuu muuhun. Joulusiivous tehdään tänä vuonna itseä ei vieraita varten. Jos siis edes huvittaa. Kun joulu hoituu netin välityksellä voi taustan valita mieleisekseen, on se sitten se oma olohuone tai Microsoftin valmis tausta, valinta on sinun. Ja jos Teams kokouksista ollaan jotain opittu, niin housutkin voit unohtaa.

House Doctorin tuotteet

Oikein hyvää joulun odotusta, joulua, loppu vuotta, uutta vuotta, alkavaa vuotta ja tulevaa noin yleensäkin! Toivottaa Giitun väki ♥

Kuvien joulukoristeet ja tuotteet löydät seuraavien linkkien takaa:

Joulukoristeet / House Doctor / Lahjaideoita


KAUPAN ETUSIVULLE

TAKAISIN BLOGI LISTAUKSEEN

Patinamittarin symboli on suurennuslasi.

  1. symboli tarkoittaa tuotteen olevan arvioitu hyväkuntoiseksi ja on lähinnä pölyyntynyt tai naarmuuntunut hieman.
  2. symbolia on annettu tuotteelle, joka on arvioitu olevan hieman likainen tai saanut kuljetuksissa naarmuja, jotka ovat helposti havaittavissa.
  3. Symbolia annetaan tuotteelle joka on selvästi naarmuuntunut tai likainen.