fbpx

Väriä ja fiilistä


POF Groupin stylisti Sofia avasi ajatuksiaan sisustusten taustalla. Luvassa paljon mielenkiintoisia vinkkejä ja ideoita kodin ja myyntikohteiden sisustamisesta. Ja lisäksi arvonta!

”Valitsin olohuoneeseen katseenvangitsijaksi myös trendikkään Hassock-rahin. Sametti tuo sisustukseen hienostuneisuutta ja arvokkuutta. Se on dramaattisen näyttävä kangas, jonka halusin tuoda asuntoon oikein paraatipaikalle. Käyttämällä isoa ja suhteellisen korkeaa rahia, sain tehtyä olohuoneeseen myös yhden istumapaikan lisää. Cuero -lepakkotuolin valitsin tuomaan olohuoneeseen lisää luonnetta. ”

”Halusin tuoda asuntoon myös ripauksen ylellisyyttä, jonka vuoksi asunnossa loistaa myös kulta. Kulta korostaa herkullisia värejä ja sopii hyvin yhteen vaalean puun sekä mustan metallin kanssa.”

”Valitsin ruokatilaan sirot kalusteet jotka pitävät keittiön ilmavana. Kultaiset Charlotte tuolit sekä Grand metro-kattovalaisin tekevät tilaan arvokkaan, mutta rennosti kutsuvan kokonaisuuden.”

”Kokonaisuus toimii, kun huomioi että käyttää tarpeeksi puhtaita värejä, eikä liikaa toistensa kanssa riiteleviä kuoseja. Fiilistä voi hyvin lisätä kukilla ja luonnonkasveilla.”

”Makuuhuoneessa yksi tärkeimpiä tunnelman luojia on valaistus, joten valitsin valaisimet jotka on helppo kohdentaa halutulla tavalla. Vigo-pöytävalaisimet sopivat loistavasti ajamaan haluamaani tarkoitusta.”

”Valitsin tilaan värikkään TERE-sängynpäädyn. Makuuhuoneen sisustukseen valitsin samoja sävyjä kuin olohuoneessa, mutta pitäen tunnelman tarpeeksi utuisena.”

Käy lukemassa koko kirjoitus Pof:n blogista ja osallistu arvontaan POF Groupin facebookissa!

Sisustus ja alkuperäinen blogi: POF Group Oy

Arvonta: POF Group facebook

Myyntikohde: Etuovi

TAKAISIN BLOGI LISTAUKSEEN

Patinamittarin symboli on suurennuslasi.

  1. symboli tarkoittaa tuotteen olevan arvioitu hyväkuntoiseksi ja on lähinnä pölyyntynyt tai naarmuuntunut hieman.
  2. symbolia on annettu tuotteelle, joka on arvioitu olevan hieman likainen tai saanut kuljetuksissa naarmuja, jotka ovat helposti havaittavissa.
  3. Symbolia annetaan tuotteelle joka on selvästi naarmuuntunut tai likainen.